2107 души са карантинираните в област Кърджали към момента. Оказва

...
2107 души са карантинираните в област Кърджали към момента. Оказва
Коментари Харесай

360 души са влезли в Кърджали от Турция само за два дни, карантираните са хиляди

2107 души са карантинираните в област Кърджали към момента. Оказва се проблем това, че 1348 от тях са без личен лекар, обявиха от Областния кризисен щаб, цитирани от Rodopi24.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9983
За последните два дни у нас от Турция за пристигнали 360 души. Това дава повод отново да се обърне внимание на прилагането на противоепидемичните мерки на обществени места.

На косъм от абсолютния рекорд по заразени с коронавирус у нас, вирусът взе две жертви

Областният управител Никола Чанев нареди да се засили контролът в търговските обекти, заведенията и местата за обществено хранене.

От момента на обявяване на извънредното положение досега са направени 1334 проверки, в които освен РЗИ, са участвали и служители на МВР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9983  Вучич затваря Белград поради COVID-19? Довечера стават ясни новите ограничения в Сърбия Вучич затваря Белград поради COVID-19? Довечера стават ясни новите ограничения в Сърбия  Нови 450 случая на инфектирани с ковид в Румъния Нови 450 случая на инфектирани с ковид в Румъния  Колко проби са взети в Хасково за последните 24 часа Колко проби са взети в Хасково за последните 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР