21 септември 2019 г., София. След вълнуващо изпълнение, шоуто „Маскираният

...
21 септември 2019 г., София. След вълнуващо изпълнение, шоуто „Маскираният
Коментари Харесай

Джулиана Гани е разкрита в мистериозното шоу „Маскираният певец

21 септември 2019 година, София. След вълнуващо осъществяване, шоуто „ Маскираният артист “ довечера напусна Джулиана Гани, която се оказа под маската на КОКОНАТА. Тя излиза от предаването след серия дуели сред показаните за първи път нови осем маски. Зрителите ще я запомнят с впечатляващата изява на сцената и с песента Justify My Love на Madonna.

След като смъкна маската си, известният български модел показа: „ Най-трудно за мен беше да опазя тайната, че съм в седмия месец. “

 маскираният артист NOVA

Тя разяснява, че присъединяване й в първия сезон на „ Маскираният артист “ е било същинско наслаждение и премеждие.

Трима от детективите – Ники Кънчев, Мария Илиева и Гала – съумяха да разкрият кой се крие под маската на КОКОНАТА, откакто деликатно следиха представянето й на сцената и показаните улики. Ключов детайл за разкриването на самоличността на Джулиана Гани се оказа разпознаваемият й глас.

Маската на Коконата е втората, която бе свалена на блестящата сцена на шоуто, след тази на Пауна. Миналата седмица зрителският избор отреди известният български кулинар Иван Звездев пръв да напусне “Маскираният певец”.

 маскираният артист NOVA

Първото изявление на Джулиана Гани след присъединяване й в „ Маскираният артист “ ще бъде в понеделник в утринния блок на NOVA – „ Здравей, България “.

Зрителите на NOVA са от малцината в света, които могат да се допрян до магията на това шоу, тъй като България е едвам четвъртата страна, в която то завладява ефира.

Две маски към този момент отпаднаха, само че остават още 14 невероятни персонажи, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Не пропускайте и идващия епизод на най-мистериозното шоу в България „ Маскираният артист “ - събота (28.09) от 20:00 ч. единствено по NOVA.

Повече информация можете да откриете на формалната Фейсбук страница и Instagram профил на шоуто.
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Като ученичка: 8 разновидността да носиш модерното каре тази есен Обратно в час Като ученичка: 8 разновидността да носиш модерното каре тази есен  Как да възпитаме четящи деца? Обратно в час Как да възпитаме четящи деца?  7 основателни аргументи, с цел да си лягат децата в точния момент Обратно в час 7 основателни аргументи, с цел да си лягат децата в точния момент Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР