21 Май Българската фирма АДСИС ЕООД обяви, че е сключила

...
21 Май Българската фирма АДСИС ЕООД обяви, че е сключила
Коментари Харесай

АДСИС стана дистрибутор на китайския производител на сървъри Inspur

21 Май
Българската компания " АДСИС " ЕООД разгласи, че е сключила партньорски контракт с китайския производител на компютърни системи Inspur. Така компанията се трансформира в формален дистрибутор на колоса за страната, като с изключение на продажби на сървъри, системи за предпазване на данни и мрежово съоръжение, ще прави поддръжка и сервиз на продуктите на марката.

Inspur оперира допълнително от 110 страни по света със своите над 30 000 чиновници и над 18 000 развойни инженери и непрекъснато участва в Топ 3 на най-големите производители на сървъри с пазарен дял от съвсем 10% (според IDC и Gartner). Компанията разполага с индустриални мощности в Китай, Съединени американски щати и Унгария, и с развойни центрове в Китай, Съединени американски щати и Тайван. Сред клиентите на Inspur са немски и корейски производители на коли, Университета на Оксфорд, доста държавни управления от Централна и Източна Европа, най-големите снабдители на облачни услуги и центрове за данни, банки и телекоми.

Спектърът от сървърни решения и системи за предпазване на данни е широкообхватен - от 1U общоприети сървъри до системи за изкуствен интелект и суперкомпютри. Сред главните достолепия на системите с марка Inspur са потреблението на най-модерни съставни елементи и високотехнологични индустриални бази за автоматизирано асемблиране, при което се резервира гъвкавостта при осъществяване на съответните условия на клиентите. Фирмата е един от главните участници в организациите за отворени сървърни стандарти като OCP, Open10, ODCC. Inspur предлага също Edge решения за Industry 4.0 и умни градове.

" Партньорството с Inspur ни дава опция да задоволим и най-взискателните клиенти, без значение от техния мащаб, " сподели Николай Вачев, шеф на АДСИС. " Комбинацията от цена, еластичност и качество носи конкурентни преимущества, които са оценени по целия свят и това слага АДСИС в елитния лист от снабдители на техника от най-високо равнище. "

" България е бързо възходящ пазар, който изключително високо прави оценка най-новите технологии и високото качество на умерена цена, " уточни Павел Радзмиски, общоприет шеф на Inspur за Централна и Източна Европа. " Inspur, като третия максимален производител на сървъри в света, споделя същата визия. Затова сме доста разчувствани да обявим стратегическото си партньорство с АДСИС. "
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР