21-ият кръг в италианската Серия А се очертава да бъде

...
21-ият кръг в италианската Серия А се очертава да бъде
Коментари Харесай

Рома, Ювентус, Интер и Лацио си спретват свирепи дербита в Серия А

21-ият кръг в италианската Серия А се обрисува да бъде извънредно трогателен за футболните тифози, защото програмата е планувала две свирепи дербита - Рома против Ювентус и Интер против Лацио. 

В по-ранния мач, започващ в 19.30 часа българско време, Рома посреща Ювентус на " Олимпико " в мач, след който " вълците " могат да се изравнят по точки със своя противник.

За задачата хората на Жозе Моуриньо се нуждаят от победа, която efbet прави оценка с коефициент 3.40. Равенството в мача е котирано на 3.55 коефициент, до момента в който победа на Ювентус се прави оценка на 2.25 коефициент.
Ювентус или Рома: (ни)кой ще се върне на победния път?

Двата отбора имат относително идентичен на брой кадрови проблеми. Рома е в малко по-лоша форма от Юве, откакто няма победа в последните си два мача (равен против Сампдория и загуба от Милан), до момента в който " бианконерите " направиха " хикс " в последния кръг против Наполи.



Атаката на Рома е малко по-резултатна - 32 вкарани гола против 28 за " остарялата госпожа ". Защитата на Юве обаче е позволила шест попадения по-малко от тази на " вълците ". Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 1.95, а за под 2,5 - 2.00 коефициент.
7 следващи победи за Интер в Серия А
Що се отнася до дербито сред Интер и Лацио от 21.45 часа, " нерадзурите " влизат в този конфликт в серия от седем следващи победи в шампионата, само че и задатък от единствено една точка пред втория Милан, който е и с мач повече.



Лацио пък направи зрелищно 3:3 с Емполи в последния си мач в Серия А и заема осма позиция - на три точки от петия Ювентус. " Орлите " влизат с оптимизъм на " Джузепе Меаца ", откакто победиха Интер в първата им среща през сезона с 3:1.

За този мач efbet е планувал 1.40 коефициент за победа на Интер, 5.40 за тъждество и 7.60 за победа на госта Лацио. Коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.55, а за под 2,5 гола - 2.60.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР