21-годишната Кортни Рейн, популярна онлайн влогърка и модел, разкри пред

...
21-годишната Кортни Рейн, популярна онлайн влогърка и модел, разкри пред
Коментари Харесай

Красивата Кортни отказва да прави секс! Тя няма да спи с мъж, докато не се...

21-годишната Кортни Рейн, известна онлайн влогърка и модел, разкри пред почитателите си в Youtube за какво към момента отхвърля да прави секс. Кортни е като всяко друго момиче, което чака да срещне своята същинска обич. Мъжът, за който да се омъжи, да роди от него деца. 21-годишната влогърка има едно предписание, което показа пред своите 10 хиляди почитатели в Youtube.

Тя се пази за първата брачна нощ.
Рейн не отхвърля, че тематиката за " първия път " е деликатна за доста млади дами в днешно време. Младото момиче споделя, че въпреки всичко желае да показа мислите си.
" Искам да поговоря на тези девойки, които са избрали да не вършат секс до първата брачна нощ, само че усещат, че е мъчно, тъй като живеем във времена на обществени мрежи, непрекъснато виждаме провокативни клипове на поп песни ", споделя във видеото Рейн, което към този момент има над 100 хиляди гледания.
Кортни, която е католичка, взема решението да не прави секс до първата брачната нощ в тийнейджърските години, само че не е била принудена от фамилни или религиозни обичаи.
" Решението е напълно мое. Никой не ме е принудил ", споделя в Youtube 21-годишното момиче, което написа и снима видеа, свързани най-вече с външен тип и мода.
Влогърката изяснява, че въздържанието може да те защищити от доста прочувствени контузии, в това число от нежелана бременност и заболявания.
Последователите поддържат Кортни в мненията под видеото. Някои девойки даже споделят, че са взели същото решение и не съжаляват.
Източник: vesti.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР