21-годишна студентка спира да диша за 23 минути и е

...
21-годишна студентка спира да диша за 23 минути и е
Коментари Харесай

Мистерия, тъй като студентка спира да диша за 23 минути и получава ужасяващи наранявания в стаята на общежитието

21-годишна студентка стопира да диша за 23 минути и е открита да лежи на пода на стаята си в общежитието с ужасяващи пострадвания, в това число дълбоки разкъсвания и синини - само че наподобява никой не знае какво се е случило с нея, защото родителите й към момента търсят отговори.

Изабела Уилингам, студентка в университета Асбъри в Уилмор, Кентъки, беше откарана по неотложност в болничното заведение на 27 ноември, откакто беше открита неотзивчива в стаята си и беше настанена в интензивно поделение заради пострадванията си. Родителите й, които не се чуваха с щерка си с часове, откакто се върнаха в кампуса от събитие за Деня на благодарността, получиха обезпокоително телефонно позвъняване от шефа на нейното общежитие.

Баща й Анди Уилингам сподели: „ В 11 довечера получаваме позвъняване от шефа на нейното общежитие и тя ни споделя, че Бела е в кола за спешна помощ на път за незабавното поделение, че тя беше открита неотзивчива на пода в стаята си от нейния съквартирант. " Парамедиците споделиха на родителите на Из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР