21 години по-младият Джулио поискал ръката й с уникален пръстенМадам

...
21 години по-младият Джулио поискал ръката й с уникален пръстенМадам
Коментари Харесай

Змия с диамант за сватбата на Мадам Мулти

21 години по-младият Джулио изискал ръката й с неповторим пръстен
Мадам Мулти подвига женитба. Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, ще мине под венчило с 21 години по-младия от нея италиански артист Джулио Берути, заяви вестник Ретро . Веселата вдовица и  Берути бяха прекратили връзките си, само че неотдавна се събраха още веднъж и младият мачо я изненада с предложение за брак.

Самата Дарина се похвали, че е получила годежен пръстен от Джулио, посипан с десетки диаманти. Тя разгласява фотография на хванатите им ръце с текст: " Най-добрата връзка е когато можем да бъдем най-хубави другари и любовници в едно и също време. "

Ювелирното украшение е под форма на змия, чиято глава е украсена с голям елмаз. Мадам Мулти решила да носи бижуто на лявата си ръка, защото минава вена " аморис " или вената на любовта, която се свързва непосредствено със сърцето.

Кога обаче милионершата ще мине под венчило, не се знае. Макар през май да навърши 56, тя се усеща във форма да бъде младоженка още веднъж. Когато любовта им пламна преди време, Дарина не съумя да се опази от жълтите медии в Италия, които непрестанно нищеха аферата им.

Именно клюките по техен адрес съумели да ги разделят за известно време, само че това лято Дарина докара Джулио в България като двамата бяха видяни да летуват в един от хотелите й на Златни пясъци.

В същото време неотдавна радостната вдовицасподели фотография от сватбения си ден с Илия Павлов. Обичайно по този метод тя отбелязва годишните от гибелта му и рождените му дни - със статуси в обществените мрежи. На гроба му тя не се е появявала с години, а в България си идва скрито, единствено с цел да наглежда бизнесите си и да води другари в хотелите си по морето и Боровец, написа още Ретро .
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР