2023 ще бъде година, пълна с новини за Jeep .

...
2023 ще бъде година, пълна с новини за Jeep .
Коментари Харесай

Jeep: Най-важните нови модели за 2023 г.

2023 ще бъде година, цялостна с вести за Jeep. Американският производител на коли в действителност ще бъде един от безспорните герои на пазара с помощта на идването на някои доста забавни модела. Първи ще дойде Jeep Avenger. Компактният SUV към този момент беше показан на публични фотоси през септември.
Avenger  Jeep: Най-важните нови модели за 2023 година

През ноември компактният SUV на Jeep ще стартира да се създава в завода Stellantis в Полша, като първите доставки се чака да бъдат осъществени при започване на 2023 година Припомняме, че този модел ще бъде първият в историята на американската марка, който ще излезе на пазара с напълно електрическа версия.

Това обаче няма да е единствената оригиналност, която ще характеризира гамата на американския производител през 2023 година. Също през идната година би трябвало да дебютира Jeep Recon. Това е новият електрически офроуд автомобил, чиито първи публични изображения също бяха показани през септември по случай Деня на Jeep 4xe.
Recon  Jeep: Най-важните нови модели за 2023 година

Това електрическо офроуд транспортно средство ще направи своя дебют в Съединените щати идната година, до момента в който в Европа би трябвало да дойде през 2024-а. И най-после, най-новата огромна вест за 2023 година за американския производител ще бъде Jeep Wagoneer S. Пазарният дебют се чака да се състои през 2024-а.

Wagoneer S  Jeep: Най-важните нови модели за 2023 година

Въпреки това е съвсем несъмнено, че до края на 2023 година ще бъдат оповестени първите изображения на серийната версия на този модел, който ще има пробег от 650 км с едно зареждане зареждане. Следователно и този модел се числи към най-важните нововъведения за Jeep през 2023 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР