2023 година не е най-добрите, които човечеството е имало, а

...
2023 година не е най-добрите, които човечеството е имало, а
Коментари Харесай

Разкриха предсказанията на Нострадамус за 2024 г. и те не са добри

2023 година не е най-хубавите, които човечеството е имало, а още даже не е свършила. Лошите вести обаче няма край, откакто станаха ясни предсказанията на Нострадамус за идната - 2024 година, написа ladbible.com.

Почти половин хилядолетие след гибелта си Нострадамус остава един от най-известните астролози и прочут прорицател в историята.

В своята книга от 15555 година Les Propheties той излага своите визии за бъдещето под формата на загадъчни стихотворения, известни като четиристишия. И както постоянно се случва, прогнозите му не бяха доста положителни.

Пророчествата, изложени в книгата, са били препрочитани и тълкувани отначало в продължение на епохи, като някои имат вяра, че писанията на Нострадамус съдържат злокобно точни предсказания, потвърждавайки, че той е пророкувал офанзивите от 11 септември, убийството на президента Кенеди и възхода на Хитлер.

И в своите прогнози за 2023 година той наподобява е планувал рецесията с разноските за живот, която е засегнала всичко, като написа: „ Толкова високо ще се издигне бушелът с пшеница, `е индивидът ще изяде своите ближни. “. За благополучие частта за очевидния канибализъм остана най-малко значително метафорично. 

И по този начин, какво можем да чакаме от идната година, в случай че прогнозите на Нострадамус още веднъж се окажат правилни?

В едно четиристишие той написа: „ Сухата земя ще стане все по-изсъхнала и ще има огромни наводнения “, предупреждавайки на друго място за „ доста огромен апетит посредством вълна от чума “.

Ако това е се окаже правилно, тогава може да сме изправени пред пагубни събития, като цунами, през новата година - което не звучи доста добре.

Той също по този начин наподобява е предсказал борба с Китай, като е написал четиристишие, което стартира с визия за „ борба и морска борба “ и споделя, че „ Червеният съперник ще пребледнее от боязън / Ще сложи огромния океан в смут “. Някои считат, че „ аленият съперник “ се отнася за комунистически Китай, а останалото е отпратка към борба в морето.



Като се има поради, че Китай е световна мощ, която може да се похвали с най-големия флот в света - 350 кораба и подводници, с цел да бъдем точни - резултатите от една борба могат да бъдат пагубни.

И в книга, оповестена в налото на 21 в., коментаторът на Нострадамус, Марио Рединг, интерпретира някои от писанията на Нострадамус, че се отнасят до сегашния крал на Англия.

В друго четиристишие той приказва за някой, който назовава „ Кралят на островите “, който е имал противоречив бракоразвод и който е „ изпъден със мощ “. Интересното е, че той е сменен от „ човек, който няма да има белег на цар “. Рединг пояснява пасажа като сочещ, че крал Чарлз III ще е заставен да абдикира от трона заради „ непрекъснати офанзиви както против себе си, по този начин и против втората си брачна половинка “, а принц Хари – индивидът, който „ няма знак за крал “ – поема короната.



Като се има поради съобщаваната връзка сред Хари и останалата част от кралското семейство, това евентуално няма да се случи, само че както и другите прогнози на Нострадамус, единствено времето ще покаже.

И в случай че това не е задоволително, Баба Ванга, която също всепризната с предсказването на бъдещето, също даде своите предсказания за 2024 година - и те са много мрачни.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР