2022-ра година продължава да поднася подаръци на талантливата Йоанна Драгнева.

...
2022-ра година продължава да поднася подаръци на талантливата Йоанна Драгнева.
Коментари Харесай

Йоанна Драгнева получи песен-подарък

2022-ра година продължава да сервира дарове на надарената Йоанна Драгнева. След като нейното начало й донесе очарователна втора дъщеричка, старта на лятото идва за Йоанна с нова ария.

BABY е ремикс на музикалната версия от 2017 година, като в този момент DJ Rosskoя показва в настоящ за сезона вид. Песента е подарък за Йоанна по случай персоналното й щастливо събитие и както признава самата изпълнителка- за нея е било ненадейно да я получи.

„ Буквално две седмици преди да родя Росен (Росен Стоев a.k.a DJ Rossko) ми написа в месинджър „ Йоанке, baby 2022 is coming”.-разказва Йоанна- Първоначално си помислих, че приказва за моята бременност, само че се оказа, че в действителност е направил ремикс на BABY, като подарък за дребното baby, което тогава предстоеше да се появи. “

Йоанна Драгнева добавя, че това е един от обичаните й планове, първо, тъй като е основан особено за нея и второ, тъй като оригиналът се е появил във времето, когато единствено е мечтаела да има деца.

„ Текстът на песента е за обичания човек, за оня, който жадуваш- споделя Йоанна- Спомням си, че снимахме оригинала през лятото, във Велико Търново, само че за новата версия взехме решение клипът да е в наклонността на лирикс видеата. Радваме се, че BABY получава нов живот, тъй като несъмнено звучи настоящо, лятно и хитово. “

Освен, че е наречена за музикален подарък, BABY се появява в един много забавен житейски миг за Йоанна Драгнева. Докато се оправя с уговорките на майчинството, една от най-очарователните русокоски на българския шоу бизнес потвърждава с цялостна мощ мотото на русокоските: „ интелигентна, само че красива “.

Едновременно с грижите към АннМари и ЛилиАн, Йоанна записва в дублажа, водеща е на редица всемирски събития и приготвя финала на своята докторантура към Института за проучване на популацията и индивида към Българска академия на науките.

Научният й труд е обвързван с българските емигранти в Германия и Съединени американски щати и мотивацията им за завръщане в България-актуална и значима тематика, която тя самата приема доста персонално, защото огромна част от нейните другари са емигрирали по света.

Във всичко, което прави неразделно до нея е половинката й, тв водещият Мирослав Димитров, който има достойнството пръв да чуе новата версия на BABY.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР