2019, готова съм за теб. Ще направя всичко правилно и

...
2019, готова съм за теб. Ще направя всичко правилно и
Коментари Харесай

2019-та, готова съм да те посрещна

 2019-година

2019, подготвена съм за теб. Ще направя всичко вярно и ще стартира от бял лист. Ти си моят нов старт, с помощта на който ще пренапиша моя роман. 

Вярвам, че ще ме отведеш там, където би трябвало да бъда. Ще се срещна с теб с очакване, екстаз и вяра за неизразими завършения и благополучие.

Ще се влюбя в твоите сезони, твоите уроци и многочислени невероятни обрати, които, както зная, най-после ще придобият смисъл.

Ти ще бъдеш моето чисто платно, върху което ще обрисувам всичките си най-смели фантазии и най-големи очаквания. Ти ще бъдеш моят максимален мотиватор, който ще унищожи доста шансове и благоприятни условия.

Ти ще ми напомняш непрекъснато за това, че постоянно би трябвало да се съсредоточвам върху себе си. Ти ще бъдеш моят маяк, който правилно ще ме изведе от неспокойните води и рискованите условия.

Ти ще бъдеш моят най-хубав другар, който ще ми показва всички дефекти и освен това ще се опита да ме направи по-добра.

2019, през тази година ще направя всичко допустимо. 

Дойде време да стана по-силна и да положа повече старания, в сравнение с през 2018 година и даже по-рано. Сега или в никакъв случай!

Няма да мисля за неуспехите и страха, ще си слага цел и ще ходя към нея. Сега е мой ред да блестя. Ще ходя по живота, без да ме е грижа за мнението на другите и без да съпоставям своя път с тях.

Ти няма да бъдеш моят воин, само че ще бъдеш моят ментор и ще ме превърнеш в заслужен човек, който самоуверено, твърдо и решително ще носи отговорност за своя живот.

Ти няма да бъдеш сладка победа, която елементарно ще падне в ръцете ми, само че ще станеш резултат от моя тежък труд, упоритост и решителност.

Ти няма да бъдеш просто резултат, който обезверено диря, само че ще бъдеш пътешствие, което ще ми разреши по-добре да опозная себе си.

2019, ще бъда смела. 

Обещавам, че без значение от това, което ме чака отсега нататък, ще намеря в себе си геройство, оптимисзъм и устойчивост, с цел да извървя своя път с чест.

Обещавам да не мисля за неприятното. Обещавам да остана правилна на себе си и да върша това, която кара сърцето ми да тупти, а кръвта  –  да прелива от гореща сила.

Обещавам да заставам по-далеч от токсичните хора и да оставя предишното, което ми предизвиква болежка. Обещавам да се обрагдя с единомишленици, които ме въодушевяват да ставам по-добра своя версия.

Обещавам да оставя остарялата си религия и излъган боязън, който ме приковаваше към зоната ми на комфорт. Обещавам да направя първата крачка към всичко, което в миналото съм желала.

Обещавам да се уловя за мига и да се осмеля да пребивавам шумно, с цялостни или и по-истински. Обещавам да спра да очаквам, тъй като е време да работя. Сега.

Обещавам да имам вяра в теб. Зная, че 2019 година е година на промени.

Автор: Лиан Уайт

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР