2019 г. отваря нова глава за Великобритания. Това се посочва

...
2019 г. отваря нова глава за Великобритания. Това се посочва
Коментари Харесай

Мей: 2019 г. отваря нова глава за Великобритания

2019 година отваря нова глава за Англия. Това се показва в новогодишното послание на английския министър председател Тереза Мей.

" Споразумението за Брекзит, на което се съгласих, извършва волята на английския народ, изразено по време на референдума, а Народното събрание ще би трябвало да вземе значимо решение през идващите няколко седмици ", напомни Тереза Мей.

В изявлението си министър председателят не съумя да отбрани договорката, която беше подложена на критика от нейните съперници условия за Брекзит, които тя и нейните пълномощници се съгласиха с органите на Европейски Съюз и които скоро ще бъдат показани за разглеждане от Камарата на общините. Мей също по този начин означи, че този документ отразява стремежите на британците, разпознати на националния референдум за 2016 година за по-нататъшното участие на страната в Европейски Съюз.

Мей даде обещание, че парламентарната поддръжка за съглашението за Брекзит ще разреши на държавното управление да концентрира силата си върху укрепването на националната стопанска система и отварянето на нови пазари за английските компании.

Премиерът добави, че това ще сътвори нови работни места и нови бизнес благоприятни условия, ще форсира строителството на нови жилища, с цел да се приближи до постигането на задачата да се обезпечи на всяко семейство личен дом или апартамент, да реализират рекордни вложения в бранша на опазването на здравето и да се трансформират в посока на по-голям досегаемост на просветителната система.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР