200 000 лв. в брой награда за достоверна информация за

...
200 000 лв. в брой награда за достоверна информация за
Коментари Харесай

Знаеш нещо за обира в Перник?200 бона награда

200 000 лева в брой премия за достоверна информация за обира в Перник предлага ВИП Секюрити. Компанията, която е притежател на обрания инкасо автомобил в миньорския град, разгласи парична премия против информация за закононарушението.

„ Всеки, който има информация, може да се свърже с нас през нашата „ Facebook “ страница или по различен метод “, пишат от компанията, заяви бТВ. Фирмата предлага 200 000 лв. в брой против достоверна информация, оповестиха от „ ВИП Секюрити “ в публична позиция. От нея излиза наяве, че нападателите на инкасо автомобила са били четирима и са били въоръжени. Един от чиновниците на компанията е бил леко ранен след удар с оръжие по главата.

Точната сума, която е била открадната от инкасо автомобила, към момента се обяснява. Но по неофициална информация става въпрос за 1 милион лв..

„ След инспекция на звеното ни за вътрешна сигурност, имаме учредения да считаме, че инкасо екипа няма отношение и е жертва на нахлуване на проведена незаконна група “, безапелационни са от „ ВИП Секюрити “.

„ Компанията твърдо декларира на своите клиенти, че осъществената офанзива няма да окаже въздействие върху тях и естествената ни работа “, безапелационни са още от компанията. От „ ВИП Секюрити “ показват, че са уверени в професионализма на органите на реда и правораздавателните структури у нас. „ Ще настояваме за потребление на всички законови средства и сме сигурни, че с верните деяние ще насочим събитията до бързото разрешаване на случая “, написа в позицията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР