20 отбора от цялата страна, разпределени в 4 групи, участват

...
20 отбора от цялата страна, разпределени в 4 групи, участват
Коментари Харесай

Турнир по мини футбол в Стара Загора 

20 тима от цялата страна, разпределени в 4 групи, вземат участие в шампионата по мини футбол за Купата на Кмета - “Самарско знаме ” през уикенда в Стара Загора.
След мачовете през днешния ден на подготвителните стадиони на стадион “Трейс Арена ” на следващия ден ще се изиграят осмина-, четвърт- и полуфинали.
Третото място ще се дефинира с осъществяване на дузпи в 13:45 часа, а финалът ще стартира в 14:15 часа. Награждаването на спечелилите е от 15 часа.
Наградният фонд на шампионата е 4 хиляди лв. - 1600 лв., екипи, купа и медали за първото място, 1200, екипи, купа и медали - за второто, 600, екипи, купа и медали - за третото, и 600 лв. и купа - за четвъртото място. 
„ Надявам се тази година събитието да се получи добре, да има един правилен, спортсменски и мощен шампионат, с цел да може да се трансформира в традиция за есенния състезателен календар на града “, сподели при откриването Лъчезар Гичев от Сдружение за спортни прояви “Феникс ”, уредник на проявата със съдействието на община Стара Загора.
За великодушие и феърплей към играта и съперниците, тъй като това е единствено спорт, който би трябвало да радва и забавлява публиката, прикани Владимир Зафиров, изиграл десетки мачове с фланелките на локалните „ Берое “ и „ Верея “ и любим на старозагорската аудитория. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР