20 милиона германци гледаха по 4 телевизии излъчения дебат между

...
20 милиона германци гледаха по 4 телевизии излъчения дебат между
Коментари Харесай

Международни медии: Шулц загуби ТВ дебата от Меркел

20 милиона германци гледаха по 4 малките екрани излъчения спор сред канцлера на Германия Ангела Меркел и бившия председател на Европейския парламент и водач на социалдемократите Мартин Шулц. Двамата кандидати за идващ канцлер на най-голямата европейска стопанска система бяха в пряк конфликт, предаван директно, откакто останалите трима кандидати не се включиха в единствените диспути преди изборите.

Разговорът продължи близо 100 минути. Меркел е спечелилият в него, съгласно мнения на водещите европейски медии. 

Вижте още: Меркел: Турция в никакъв случай няма да стане член на Европейски Съюз

" По-забавно и малко по-трудно от предстоящото " - по този начин е минал дебатът съгласно английското икономическо издание " Файненшъл таймс " . " Лидерът на социалдемократите Мартин Шулц превключи скорости на акцията си за немските избори с дейна офанзива против Ангела Меркел, обвинявайки я в ходатайство в интерес на Доналд Тръмп, блокиране на промени и подготовка да впусне Германия в нова въоръжена надпревата ", разяснява то. 

Германски избори 2017: Отчаян и безнадежден, Мартин Шулц се впуска в персонална офанзива против Меркел, посочва  express.co.uk - уеб сайтът на английския " Дейли Експрес ". 

Шулц е сюрпризиран, Меркел печели, показва в заглавие немското " Шпигел " онлайн . Който няма повече какво да губи, може да се демонстрира като доста смел - това се е отнасяло за Мартин Шулц в ТВ дуела, съгласно анализаторите на " Шпигел ". 

Меркел утвърди позиция в дебата, разяснява BBC News. Ангела Меркел е на поста от 12 години и това се появи. Канцлерът, която не е известна с декламаторски умения и не взе участие на драго сърце в този вид диспути, се появи спокойна, надеждна и опитна, като без изпитание парираше офанзивите на съперника си. Това е най-хубавото й показване на спор съгласно немския новинарски уебсайт " Шпигел " онлайн, показва Би Би Си

Председателят на Християндемократическия съюз (ХДС) Ангела Меркел излезе победител в основния спор, показват резултатите от изследване, извършено от института за социологически проучвания Infratest dimap, поръчано от водещия ефирен канал ARD. Според резултатите от анкетата, представена от организация Фокус, актуалният канцлер на Федерална Република Германия събира поддръжката на 55% от респондентите. Нейният главен конкурент за поста в Берлин, Мартин Шулц, получава 35%.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР