20-годишният Стефан Андреев е загиналият край жп гарата в село

...
20-годишният Стефан Андреев е загиналият край жп гарата в село
Коментари Харесай

Погребват Стефан, който загина ден часове преди рождения си ден

20-годишният Стефан Андреев е починалият край жп гарата в село Вълчин. Погребението му ще е през днешния ден и се чака цялото сунгурларско село да го изпрати в последния му път, написа "Флагман ".

Трагедията се разигра на 12 декември. Младежът е работел на дрезина в региона на жп гарата, когато е бил затиснат от 20-метрова релса, която с негови сътрудници полагали, движейки се с платформата. Драмата е още по-страшна, защото гибелта застига Стефан часове преди рождения му ден. Вчера той трябваше да навърши 20 години.

Младежът е почнал работа на жп гарата на село Вълчин напълно скоро. Преди това се е трудил в кабелния цех в с. Люляково. Работодателите му били извънредно удовлетворени от него, само че той решил да напусне, с цел да е покрай родителите си.

"Когато работеше в кабелния цех постоянно пътуваше и в един миг реши, че му идва допълнително. Родителите му го поддържаха, с цел да си е у дома. Той бе доста трудолюбив, точно по тази причина съумя да си откри нова работа още преди да напусне остарялото място.

За жал не съумя да изкара доста време. Трагедията е доста огромна, Стефан е от доста уважавано в селото семейство. Всички в родата му са доста работливи и положителни хора. Днес на погребението ще участва цялото село Вълчин ", сподели другар на фамилията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР