20-годишният модел и влогър Никол Бутева от Пловдив, която често

...
20-годишният модел и влогър Никол Бутева от Пловдив, която често
Коментари Харесай

Пловдивската Адриана Лима стана полицайка

20-годишният модел и влогър Никол Бутева от Пловдив, която постоянно е оприличавана на звездата Адриана Лима, стана полицайка. Това обаче не е новата й специалност, а част от фотосесия, която е дело на фотографът Силвия Петрова.

Кадрите, оповестени в персоналния профил на девойката, се радват на необикновен интерес от нейните почитатели, които споделиха, че този облик в действителност много й отива, написа trafficnews.bg.



Талантливата Никол поддържа собствен влогърски канал в youtube, взе участие в първия мистъри уеб сериал – „ Килерът " и паралелно с това развива кариерата си на модел.



Последното й огромно дефиле бе на седмицата на модата в София, където показа тоалет на младия надарен сириец - дизайнерът Карам Дая.



През миналата година, Никол Бутева беше абитуриентка и приключи Френската езикова гимназия, а сега е студентка в УНСС.

Всичко това е като осъществен сън за младата дама, която е споделяла в изявление, че модата е най-голямото й ентусиазъм и мечтае един ден да бъде част от „ ангелите” на Виктория Сикрет.



За отчаяние на мъжката половина, хубавицата с благ черти е съществено обвързана с Васил Андонов, който също е от град Пловдив.



Момчето има няколко снимани видеоклипа, в които взе участие и неговата половинка, както и личен видео канал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР