20-годишната варненка Дарина Йотова, позната повече като Дара, смело върви

20-годишната варненка Дарина Йотова, позната повече като Дара, смело върви ...

Дара наркоманка.


20-годишната варненка Дарина Йотова, позната повече като Дара, смело върви по пътя на Жана Бергендорф. Поп звездата, прочула се след участието си в „X Фактор” през 2015-а, е влюбена в кокаина. Красавицата си има вземане-даване с „белото” от няколко години, като ту спира, ту отново се поддава на наркоизкушението, писа „Уикенд”.Дара посегнала към забранената субстанция още след края на риалити формата, когато попаднала в лоша компания. Още преди три години младата певица бе арестувана, защото полицаите намериха по дрехите й кокаин. Тогава варненката успя да се отърве лесно, като се оправда, че някой й е подхвърлил „колумбийската екстра”.

След издънката униформените следяха зорко откритието на „Х Фактор”, затова Дара временно бе спряла с белия прах. Въздържанието обаче не траяло дълго и Дарина бързо се завърнала към любимия стимулант. „За съжаление се превърна в копие на Жана Бергендорф - спира и пак започва флирта с дрогата.

 

Не е тръгнала по хубав път, но никой не може да направи нищо. Компанията й в София е все от зависими. Родителите й на практика нямат никакво въздействие върху нея”, издаде бивша дружка на изпълнителката на „Дарби”. Според нея, именно заради манията й по дрогата тя е била зарязана от Папи Ханс, с когото имаше кратка връзка.
 

Източник: hotnews.bg