20-годишната варненка Дарина Йотова, позната повече като Дара, смело върви

...
20-годишната варненка Дарина Йотова, позната повече като Дара, смело върви
Коментари Харесай

Дара наркоманка

20-годишната варненка Дарина Йотова, позната повече като Дара, самоуверено върви по пътя на Жана Бергендорф . Поп звездата, прочула се след присъединяване си в „ X Фактор” през 2015-а, е влюбена в кокаина. Красавицата си има алъш-вериш с „ белото” от няколко години, като ту стопира, ту още веднъж се поддава на наркоизкушението, писа „ Уикенд”.



Дара протегнала ръка към неразрешената субстанция още след края на риалити формата, когато попаднала в неприятна компания. Още преди три години младата певица бе задържана, тъй като служителите на реда откриха по облеклата й кокаин. Тогава варненката съумя да се отърве елементарно, като се оправда, че някой й е подхвърлил „ колумбийската екстра”.

След издънката униформените следяха зорко откритието на „ Х Фактор”, по тази причина Дара краткотрайно бе спряла с белия прахуляк. Въздържанието обаче не траяло дълго и Дарина бързо се завърнала към обичания стимулант. „ За страдание се трансформира в копие на Жана Бергендорф - стопира и отново стартира флирта с дрогата.

Не е тръгнала по прекрасен път, само че никой не може да направи нищо. Компанията й в София е все от подвластни. Родителите й на процедура нямат никакво влияние върху нея”, издаде някогашна приятелка на изпълнителката на „ Дарби”. Според нея, точно поради манията й по дрогата тя е била зарязана от Папи Ханс, с който имаше къса връзка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР