20-годишната Десислава се нуждае от помощата на добри хора. Тя

...
20-годишната Десислава се нуждае от помощата на добри хора. Тя
Коментари Харесай

Зов за помощ! Помогнете на 20-годишната Десислава да върви и живее отново нормално

20-годишната Десислава се нуждае от помощата на положителни хора. Тя страда от подла болест, а средствата, нужни за лекуването й, са непостижими за нея.

Ето какво написа тя:

" Здравейте, казвам се Десислава. 
На 20 година съм и от както се помня пострадвам от кифосколиоза или казано с други думи, вродена особеност на гръбначния дирек и костите на гръдния панер. Това пречи на сърцето, белите дробове и други органи в моето тяло да действат вярно. Когато съм била дете, лекарите казвали на майка ми, че би трябвало да укрепне костната ми система, с цел да е допустима интервенция. Дори че е допустимо с времето изкривяването да намалее. Но уви,не и при мен. Времето единствено задълбочи проблемите и инвалидността ми от 75 % нарастна до сегашните 85.Сега мъчно върша повече от десетина крачки, без да се запъхтявам и да ме заболи гърбът. Претърпях интервенция на предсърдна стена, а белите ми дробове са притиснати. Наскоро прочут доктор ми сподели, че би трябвало да съм щастлива, че въобще мога да вървя. Аз имам вяра, апелирам се и бленувам за тези неща, които даже не вършат усещане на множеството здрави хора. Мечтая, че някой ден ще мога да изляза и да се разходя свободно, а за какво не и да се затичам, или вечер да мога да легна по тил и да заспя умерено. Какво ли би било да мога да се движа свободно?Не знам, само че и не стопирах да бленувам, да имам вяра и да се апелирам, че някой ден ще схвана. Добрата вест е, че молитвите ми като че ли бяха чути. Наскоро, за наш шанс, мой и на моето семейство, международно прочут доцент в гръбначната хирургия, на име Зафер Токташ посети България. Благодарение на една здравна организация - “Медикъл Караджъ ”, ние имахме шанса да се срещнем с него и той да ме прегледа от близко. За първи път, поради тежкото ми положение, пред мен стоеше доктор, който ми даде вяра, че може да ме излекува, посредством оперативно лекуване и слагане на импланти на гръбнака. За това обаче са нужни 45000 евро или към 90000 лева, непостижими за мен и фамилията ми. 
Моля помогнете да опитам, преди положението ми да се утежни още повече и да бъде късно. За да съм по-дълго измежду вас и да схвана какво е да живееш обикновено. 

IBAN: BG93STSA93000025655789 BIC: STSABGSF 
Титуляр - Десислава Ивайлова Кошова 
Pay Pal: [email protected] или paypal.me/helpdesi 
helpkarma; Да помогнем на Деси/help Desi Титуляр - Десислава Ивайлова Кошова 
Благодаря ви! "

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР