20-годишната брюнетка Катерина Ермакова се окичи с титлата “Мис Лом”

...
20-годишната брюнетка Катерина Ермакова се окичи с титлата “Мис Лом”
Коментари Харесай

Студентката Катерина Ермакова е новата Мис Лом /снимки/

20-годишната брюнетка Катерина Ермакова се окичи с купата “Мис Лом” за 2018 година в състезанието, който се организира в bar & grill “Friends”, заяви уредникът на проявата Иво Йосифов.
Красавицата е висока 173 см. и е приключила ПГПТ, а в този момент е студентка втори курс в Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг в София. Катерина е запалена по фитнеса и съвсем цялото й свободно време е отдадено на спорта.
“Мис Лом” е модел на “X Model Group” от 2 години и има стабилен опит на подиума и голям брой участия в музикални видеоклипове. Последното видео, в което можете да видите чаровницата, е „ Милионер “ на Борис Дали. Катерина се е снимала и в няколко епизода на риалити сериала „ София – Ден и нощ “ по Народоосвободителна въстаническа армия.
Спечелвайки короната на “Мис Лом”, Катерина Ермакова закупи правото да взе участие и в състезанието „ Мис и Мистър Северозападна България 2018 “, който ще се организира през ноември в Драматичен спектакъл - Видин.
За подгласнички на новата „ Мис Лом” бяха определени 18-годишната Албена Илиева и връстничката й Гроздена Владова. Лице на “X Model Group” стана 19 годишната Вероника Караджова.
В журито, което оценяваше кандидатките за “Мис Лом”, бяха шефката на bar & grill “Friends” – Рени Денина, “Мистър Северозападна България” – Александър Симов, и финалистката от състезанието “Мис България 2017” и настояща носителка на купата “Мис Враца” - Емилия Иванова.
Лом бе вторият град в Северозапада след Козлодуй, в който се организират състезанията от веригата “Мис България 2018” и “Мис и Мистър Северозападна България 2018”. Следващите градове, които ще изберат своите най-красиви модели са Видин, Враца, Монтана и Белоградчик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР