20-годишната Боряна, която е имала връзка с прокурорския син Васил

...
20-годишната Боряна, която е имала връзка с прокурорския син Васил
Коментари Харесай

Прокурорският син разказвал на приятелката си как ще я убие

20-годишната Боряна, която е имала връзка с прокурорския наследник Васил Михайлов в продължение на две години, споделя, че първият побой ѝ е бил нанесен още преди Васил да стане прочут.

В момента тя е с денонощна полицейска защита, назначена от прокуратурата, заяви БТВ.

„ Колко пъти ме е удрял ли? Не мисля, че мога да ги преброя “, споделя в Боряна Рангелова.

Единият от побоите дефинира като най-жесток – в нощта против 28 октомври предходната година. Часове, откакто Васил Михайлов е пуснат за първи път под „ домакински арест “, откакто прекарва месеца в ареста по обвинявания за побои и закани.

„ Донесох му една бутилка уиски и той, естествено, се напи. Видя някакво известие. Бяха ми отправили непристойно предложение, на което аз никога не съм откликнала. Започна да ме удря, неведнъж, по лицето ми, по тялото ми, дърпаше ме за косата. Прецених, че е най-добре да звънна на майка му. В опита си да го успокои ме беше прегърнала и той удари и нея “, спомня си Боряна.

„ В диалога ни на 1 юли той ми обясняваше по какъв начин съм предателка, по какъв начин съм могла да го направя това нещо. Започна да ми изяснява по какъв начин в случай че желае да ме убие, той сигурно ще ме убие, ще откри метод да ме убие. Той може да убие всеки един човек, който реши. Дори ми разказваше за метода, по който желал да ме убие. Мислил е, че когато излезе от пандиза ще ме откри, ще ме отвлече, ще ме вкара там в някакво мазе и ще ме целуне и ще ме гръмне в гърлото “, добави Боряна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР