20-годишна и руса, така каталунският в. Ел Периодико“ описва младата

...
20-годишна и руса, така каталунският в. Ел Периодико“ описва младата
Коментари Харесай

Драмата с Пике и Шакира. Потресаващи слухове

20-годишна и руса, по този начин каталунският в. „ Ел Периодико “ разказва младата жена, която раздели звездната двойка на Испания Жерар Пике и Шакира. С нея футболистът на Барса се е виждал няколко пъти, а брачната половинка му е схванала.

Сред версиите се появи майката на младия съотборник на Пике в Барселона - Гави. Според медиите, Гави не знае за това, само че пък 17-годишният халф е спрял да следва бранителя в " Инстаграм "

В момента капитанът на каталунците даже се е изнесъл да живее в ергенския си апартамент на улица „ Мунтанер “, свидетелстват поданици от квартала. Това удостоверява, че фамилната рецесия не е журналистическа небивалица.

Журналистката Лора Фа в подкаста си „ Мамараци “ твърди: „ Певицата го е хванала с друга и те ще се разделят. Тя е взела решението. Случило се е, по тази причина са разграничени “.

Колумбийската певица с ливанска кръв неотдавна отиде на отмора в Ибиса с децата си и без Жерар Пике, което би затвърдило теорията, че връзката не претърпява най-хубавия си миг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР