20-годишен варненец е установен като извършител на две кражби вчера,

...
20-годишен варненец е установен като извършител на две кражби вчера,
Коментари Харесай

Младеж влезе с взлом в детска градина във Варна, отмъкна олиото от кухнята

20-годишен варненец е открит като причинител на две обири през вчерашния ден, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи. При първата, посредством взломяване на порти, той е влезнал в детска градина в жк „ Владислав Варненчик “ и е отмъкнал 29 бутилки с олио, както и 5 литра с почистващ препарат.

Във втория случая, още веднъж посредством взломяване на входна врата и от жилище е откраднал тв приемник, портативен компютър, музикална уредба, облекла и други предмети. Вещите, обект на закононарушението са върнати на притежателите им, а против младежът е формирано досъдебно произвеждане.

Три часа след среднощ пък е получен сигнал, че в същия квартал са откраднати няколко решетки от отводнителни канали. Бързата реакция на униформените е довела до задържането на 40-годишен, престъпно проявен варненец, който бил натоварил 5 броя от тежките уреди.

По същото време, още веднъж на сигнал за кражба, се отзовали служителите на реда от Трето районно управление (на МВР). Този път, на място са задържали 34-годишен, добре прочут на чиновниците на реда варненец. Мъжът се опитал да открадне движимости от къща в жк „ Победа “, когато бил заловен на място и отведен в ареста за период до денонощие. И за двата случая са формирани досъдебни производства, които не престават под наблюдаване на прокуратурата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР