20-годишен жител на Аксаково е загинал в събота, след като

...
20-годишен жител на Аксаково е загинал в събота, след като
Коментари Харесай

20-годишен загина, след като се блъсна в дърво край варненското с. Константиново

20-годишен гражданин на Аксаково е умрял в събота, откакто е  самокатастрофирал. Трагедията се е случила в региона на с. Константиново. Водачът на лек автомобил „ Фолксваген “ излязъл отвън пътното платно и се блъснал в крайпътно дърво.

От полицията оповестяват още, че през последните три дни на територията на ОДМВР-Варна са открити шестима водачи на МПС, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол. Пътните служители на реда на районно управление (на МВР) Аксаково, районно управление (на МВР) Девня, районно управление (на МВР) Провадия, Първо районно управление (на МВР) и Трето районно управление (на МВР) направили ревизия  на водачите – всички на възраст сред 40 и 60 години. Мъжете са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. Срещу тях са формирани бързи производства.

В петък пък 28-годишен варненец се озова в болница с фрактура на ляв лакът и травма на десен гален - без заплаха за живота, след злополука с мотоциклет, който е управлявал. Инцидентът става на кръстовището на улиците „ Мир “ и „ Студентска “. Мотористът изгубил надзор над транспортното си средство и паднал на пътното платно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР