20 000 лева брои фолкаджийката Мария за правата за сръбска

...
20 000 лева брои фолкаджийката Мария за правата за сръбска
Коментари Харесай

20 000 лева брои Мария за правата за сръбска песен!

20 000 лв. брои фолкаджийката Мария за правата за сръбска ария! Този слух настойчиво обикаля в родните музикални среди. По-рано този месец Отварачката се изфука с чисто ново парче, само че наблюдателни меломани видяха, че е тъкмо копие на "Ла Маями " на комшийския реализатор Марко Стойкович, прочут с псевдонима си MC Стоян.

Близки до обстановката описаха, че Мара броила голямата сума, с цел да може да употребява музиката на парчето, само че с друг текст, написа в. "България през днешния ден ". И по този начин заглавието "Ла Маями " става "Да ме гали ". Любопитното е, че до момента в който песента на Отварачката е с любовна устременост, то сръбският вид е на моменти абсурден, защото се възвеличават задни елементи. Комшията от Сърбия пее:

"Промених си фасона, пуснах брада.

В шепите ми има задн*к

Най-красивия в града. "

По-нататък в текста той изяснява, че му се случва други реализатори да му крадат песните, въпреки че в този случай родната фолкаджийка се е погрижила всичко да е правилно.

Масово през 90-те години на предишния век ретро чалга изпълнителите ни крадяха сръбски и гръцки песни и ги правеха на български. След няколко чутовни абсурда музикалните права към този момент се уреждат и артистите си заплащат, с цел да имат дадена ария. Галена беше една от първите, които обилно даваше пачки, с цел да има комшийски шлагери. Легенди се носят, че е давала даже и по 50 бона, с цел да изпее парче, което й е харесало.

"Вероятно в този момент Мария желае да се изфука, че е заможна и може да си купи настояща ария. По-младите й колежки мъчно могат да си разрешат сходен разкош и по тази причина в нейните очи тя наподобява мега съумяла ", разясняват фенове на родния попфолк.

Фолкаджийката пуска песента като подарък за 37-ия си рожден ден по-рано този месец. Тя го отпразнува в компанията на новия си другар, за който приказва леко загадъчно.

"Когато духах свещичката на тортата, си пожелах да бъдем здрави, да бъдем дружно, а на Йордановден, когато се отвори небето, си пожелах моя обичан мъж да остане вечно с мен. Много държа на тези неща. В този случай ще запазя неговата идентичност в загадка и се веселя, че мога да си го разреша, тъй като това е нашето пространство и не е нужно всеки да влиза в него и да излиза, тъй че - укривам си го! Пожелавам си той да бъде до мен, аз до него и любовта ни да бъде безконечна. Вярвам в тези неща и това е повода, заради която не съм серпантина да диря любовта ", кокетничи Отварачката.

Остава тайнственост дали новият й ухажор е спонсорил сръбския клип, или се наложило Мария да бръкне по-надълбоко в джоба си.

За наслада на феновете й и в новото видео чалгарката обилно вади на показ гърдите си. Въпреки че преди време изясни, че изрично отхвърля да се разголва поради щерка си Марая, десетки са случаите по-късно, в които изпълнителката излиза полугола на присъединяване в чалготека или се търка предизвикателно в клиповете си, като подчертава върху гърдите и задните си елементи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР