1X-Ripper преобразува музиката, съхранявана на компактдискове, в WAV или MP3

...
Коментари Харесай

1X-Ripper – преобразува CD аудио в MP3 и WAV


1X-Ripper преобразува музиката, съхранявана на компактдискове, в WAV или MP3 формат
(екранна фотография: 1X-Ripper)

Много почитатели на музиката имат големи сбирки от компактдискове и са изкушени да слушат обичаните си части на всички места, когато и да е и на всяко устройство. Това предпочитание може да се реализира елементарно с наличните помощни стратегии.

Един подобен софтуерен инструмент е 1X-Ripper – приложение, което преобразува музиката, съхранявана на компактдискове, в WAV или MP3 формат. Освен това програмата може да конвертира от WAV и MP3 и назад.

Интерфейсът е банален и елементарен за навигация. Съдържанието от компактдиска се вмъква с избор от падащ лист. WAV и MP3 записи могат да бъдат импортирани от локално устройство, като се употребява файловия браузър. Има алтернатива за основаване на опашка и обработка на няколко записа по едно и също време.

В листата с файлове е налична информация за изпълнителя и името на всяка ария. Ако предпочитате настройките по дифолт, тогава всичко, което би трябвало да извършите, е да посочите изходната папка и вида на файла, с цел да инициализирате процедурата за превръщане.

В противоположен случай можете да конфигурирате аудио настройките като периодичност на дискретизация, битрейт, режим на канала и качество. За страдание, не можете да възстановите настройките по дифолт или да създадете изходни профили. Освен това е планувана алтернатива за редактирате на ID3 тагове.

1X-Ripper се нуждае от малко систематични запаси (процесор и памет), с цел да приключи дадена задача в рационално време. Програмата е доста дружелюбна и обезпечава положително качество на звука в изходните аудио записи. Работи устойчиво, без неточности и увисвания.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР