19 привърженици на Левски бяха задържани в Скопие след сблъсъците

...
19 привърженици на Левски бяха задържани в Скопие след сблъсъците
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Баскетболен национал сред арестуваните в Скопие

19 последователи на Левски бяха арестувани в Скопие след конфликтите преди, по време и след мача против Шкупи в Лигата на конференциите, който " сините " завоюваха с 2:0. Един от арестуваните и ял много пердах от служителите на реда е с внушителните 213 сантиметра растеж, това е баскетболистът Николай Вангелов. Софиянецът е безжалостен почитател на Левски, като даже има мачове за националния ни тим. Вангелов разяснява случилото се, като се оплака от отношението на локалните управляващи към последователите на Левски. Гигантът описа, че точно той е ял най-вече пердах от служителите на реда, защото е бил най-едър от всички арестувани. Вангелов в последните години играе в трета дивизия във Франция, минал е през няколко италиански отбора, в това число Наполи и Рома. Беше играч и на Балкан Ботевград. Бившият ни баскетболен национал си потегли от Скопие със синини по главата.

" Платихме си пътните такси. Кордонът спря, всички слязохме да забележим какво става. На всеки 20 минути ни спираха. Излязохме от колите и се стартира... 24 часа бяхме без вода, храна. Първо споделиха, че сме строшили някакво барче. Няма такова нещо. После излезе, че не сме се подчинили. 19 бяхме задържани. На 10 индивида желаеха по 300 евро санкция, единствено кеш. Благодарим на почитателите за поддръжката. Велик Сектор " Б ". Полицаите бяха извънредно нападателни. Аз бях най-потърпевш, може би, тъй като съм най-едър. Проснаха ме по очи. Сложиха ми белезниците, палки, ритници... ", описа пред bTV 213-сантиметровият Вангелов.

" Нищо не сме създали, просто сме доста ненавиждани от македонците. Никой няма да ти помогне тук, дори в противен случай ", сподели още Вангелов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР