19 лунен ден до 22:17 часа на 30 августДенят ни

...
19 лунен ден до 22:17 часа на 30 августДенят ни
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 30 август 2018 година

19 лунен ден до 22:17 часа на 30 август

Денят ни предизвестява, освен за заплахата да се омотаем в непознати мрежи, само че и за не по-малката заплаха да подчиним и други хора. Този магичен ден, дава опция да разпознаваем своите мисли от мислите, натрапени от странични въздействия и по тази причина, енергетиката на този ден ни дава опция за нравствено филтриране на душата и мислите.

В този интервал всеки човек би трябвало да деликатно да огледа в себе си, да проучва своите мисли и действия, да се покае за своята надменност, неистина и илюзорни мечти.

Добре би било, в случай че се постараем да си спомним своите отрицателни хрумвания, подсказани ни от някого и да прекъснем освен външните, само че и мислените контакти с този човек.

Също би трябвало да бъдем деликатни с новите хрумвания (неизвестно от кого подсказани), инцидентните познанства (неизвестно от кого изпратени).

В този ден, по принцип, идват доста оферти и в случай че не работим върху себе си, има риск да попаднем в неподходяща обстановка.

Почистете жилището си, обходете го по ъглите със свещ (или лампада). Пречистването на дома е по-добре да се направи с благовония (дим от тамян). При всички положения би трябвало да почистим себе си и мястото, където живеем. Запалете огън наоколо.

По-добре е да ядете храна от кръгли зеленчуци – зеле, ряпа, картофи, цвекло. Не би трябвало да проявявате надменност, завист, злоба. Да не лъжете. Не давайте заеми и не връщайте заеми.

И през днешния ден можем да бъдем малко по-бързи, сприхави и спонтанни. Всичко би трябвало да го премисляме постепенно и не би трябвало да вземаме импулсивни решения.

Петък може да ни даде доста нови хрумвания и проекти за бъдещето, извънредно ексцентрични и новаторски, които в бъдеще че ви бъдат доста потребни и ще дадат своя резултат.

Уязвима е главата и не трябва да се вършат интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се вършат никакви операции на ушите.

Добре е за процедури и интервенции на бъбреците.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР