19-годишният Васил Михайлов, който е син на пернишкия прокурор Бисер

...
19-годишният Васил Михайлов, който е син на пернишкия прокурор Бисер
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник с нови обвинения

19-годишният Васил Михайлов, който е наследник на пернишкия прокурор Бисер Михайлов и от месеци е в ареста, е с две нови обвинявания. Те са още веднъж за хулигански прояви. Софийската районна прокуратура е обвинила Васил за закононарушения, осъществени през май предходната година. 
Прочетете още
Тогава на 12 май към 1 часа наоколо до детска площадка в Перник  Васил се заканил с ликвидиране на собствен съгражданин и му нанесъл удари с непостоянен досега корав предмет и с пестник в региона на главата. Вследствие на това му предизвикал лека телесна щета. Деянието е осъществено по хулигански подбуди - на обществено място, без потърпевшият да е провокирал обвинения.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по членове от Наказателния кодекс, по които се планува наказване „ отнемане от независимост “.

Това не е първо обвиняване заа младежа. Васил към този момент е обвинен и по друго дело за нанасяне на телесни повреди, закана с ликвидиране и безчинство. Разследването по него е завършило с внасяне на обвинителен акт в Софийския областен съд.

В момента Васил е в ареста, а преди месец стана известно, че се е заканвал и на надзорник, което също се обяснява.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР