19-годишният младеж, който беше пребит пред заведение в събота в

...
19-годишният младеж, който беше пребит пред заведение в събота в
Коментари Харесай

Бащата на пребития младеж в Плевен: Синът ми трудно се храни, боим се за ретината му

19-годишният юноша, който беше пребит пред заведение в събота в Плевен, към този момент е изписан от болница. Това разгласи бащата на момчето Костадин Недялков пред bTV. Тепърва обаче ще му се вършат скенери, защото е губил схващане след багра. Бащата описа и че имат огромно терзание за ретината на едното му око.

Плевенчанинът е безапелационен, че не е задоволително да се отстранят тримата служители на реда, които са били сина му. По думите му е нужно да се задържат всички, взели участие в побоя и да има правдивост.

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев съобщи, че ще следи хода на инспекцията по случая, служителите на реда, снимани като биячи на камерите, са краткотрайно отстранени.

В събота на разсъмване на излизане от дискотека се сбиват две компании. Намесват петима цивилни, за които след това е открито, че са служители на реда. Трима чиновници на реда ще бъдат краткотрайно отстранени от работа поради превишаване на права и непозволена приложимост на мощ. По случая е формирана дисциплинарна инспекция.

Бащата на пребитото момче изясни, че то едвам яде, само че към този момент е у дома. Той съобщи, че е гледал видео фрагментите от дискотеката и общинските камери.

“Там се вижда, че двете компании, тази на сина ми от двама души и четирима, които се оказва са чужденци, имат някакви пререкания. Започва побутване. След това идват шестима души, от които петима служители на реда. Единият стартира да се бие със сина ми, а другият служител на реда нокаутира приятеля му. Той пада на земята и не става, откакто се сбива със сина ми. Ясно се вижда на камерата, че сина ми смъква ръцете си. Изглежда към този момент схваща, че това не е човек от групата на чужденците. Може би по някакъв метод те са му споделили “, сподели Костадин Недялков.

Това е такава показност – все едно е разстрел. Синът ми е оставен съвсем неподвижен, съобщи още той.

Той добави, че, съгласно него, служителите на реда са желали да убият сина му, тъй като момчето е спряло да се бие, а те са траяли да го удрят. Освен това синът му е е бил в безсъзнание за две минути.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР