19-годишната Цонка Милчева от Видин се яви на международен конкурс

...
19-годишната Цонка Милчева от Видин се яви на международен конкурс
Коментари Харесай

Мрежата скочи на Цонка от Видин: Тя не е българка!

19-годишната Цонка Милчева от Видин се яви на интернационален конкурс за хубост, който се състоя в Индия. Тя не съумя да се класира в челната тройка, само че пък показа България по заслужен метод.

Новината за присъединяване на Милчева в състезанието, провел се преди броени дни, провокира бурни отрицателни реакции в мрежата.

Според потребителите Цонка, която от 4-годишна възраст живее в Германия, само че постоянно се връща в България, тъй като е влюбена в страната, е от малцинствата, написа Hot Arena.

Въпреки триумфите на младото момиче, измежду които второ място на състезанието „ Мис Зима “ 2017 и второ място на състезанието „ Мис София " 2017, както и присъединяване му на състезанието „ Мис Свят Туризъм “, които медиите акцентираха преди представянето му на състезанието за хубост „ Miss Glam World “, доста хора посрещната новината с отвращение и яд.



Съобщението, че Цонка ще се яви на състезанието в Индия от името на България, отприщи вълна от неодобрение в обществените мрежи. Гневен консуматор на обществената мрежа изпратил писмо до уеб страницата за всемирски вести, в което написа:

„ Много публикации се изписаха за Цонка Милчева, която показва България на конкурс за хубост в Индия. Много хора обаче видяха, че на някои фотоси наподобява бяла и красива, а на други въобще не се разграничава от една елементарна ромка “.



Към писмото си този консуматор прибавя и част от мненията, които циркулират в интернет пространството във връзка присъединяване на момичето в състезанието.



"Представя България, а във Фейсбук профила си написа на турски език и разгласява циганиски песни. "; "Свършиха Българките, че циганки да показват България "; "Роднините и родителите и въобще не могат да пишат и приказват на български език "; "Поне да беше Българка "; "Все едно да отида на конкурс в Китай и да кажа, че съм Индийка, само че от 100 километра да ми проличава, че не съм ".



Сайтът "Вяра.нюз " пък разгласява материал, от който излиза наяве, че Цонка е племенница на ромския еврокомисар Петко Асенов.

„ Нашето момиче от Видин Цонка Милчева ще взе участие на Конкурс в Индия “МИС СВЯТ КАРАСОТА “ и ще съставлява България на 27 април, апелирам да подкрепим и да гласуваме на уеб страницата на уредниците и да й пожелаем триумф ", прикани чичо ѝ, който е ръководител на Националния център за развиване на ромите.



Титлата и короната в тазгодишният конкурс за хубост Miss Glam worldвсе отново не отидоха при българската претендентка, а при мексиканската хубавица Естефания Гарсия. Тя съумя да се пребори с останалите 38 участнички от целия свят, измежду които и наша Цонка.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР