19-годишна красавица от Германия е обявена за най-горещата лекоатлетка на

...
19-годишна красавица от Германия е обявена за най-горещата лекоатлетка на
Коментари Харесай

Ето я най-горещата лекоатлетка на 2018 година.

19-годишна хубавица от Германия е оповестена за най-горещата лекоатлетка на годината.  Алисия Шмид бе коронована изрично за най-яката участничка в този спорт, научи  HotArena .

Красавицата е същинско прелъщение с съвършено тяло и стегнати мускули. Освен това демонстрира забележителни качества като състезател на 200 и 400 метра тичане.

Хубавицата към момента няма супер резултати при дамите, само че за сметка на това предходната година завоюва сребърен орден с щафетата на Германия 4х400 от европейското състезание до 20 година

Шмид, също така е и същински феномен в Инстаграм, написа „ България през днешния ден ”. Тя има над 260 000 почитатели и не стопира да пуска свои фотоси в обществените мрежи.

Синеоката красавица взриви с видео, в което се разхожда по плажа единствено по бикини. А почитателите й изгарят от любознание да схванат дали има и гадже.

Преди повече от година тя разгласява сантиментална фотография, на която целува непознато момче на нейната възраст. Няколко месеца по-късно фотосът беше заличен. Оттогава тя не е била забелязвана в по-интимна конюнктура с различен мъж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР