19-годишен младеж, седнал зад волана с 1,34 промила алкохол, изпусна

...
19-годишен младеж, седнал зад волана с 1,34 промила алкохол, изпусна
Коментари Харесай

Пиян тийнейджър сътвори здрав екшън в с. Самораново

19-годишен юноша, седнал зад кормилото с 1,34 промила алкохол, изпусна ръководството над лек автомобил “Ауди”, скъса железна ограда, прелетя с гневна скорост през парцел и се вряза в гаража на таксиметров водач в с. Самораново, община Дупница. Сцената като каскада от екшън филм се разиграла в събота сутринта към 4 часа.

Въпреки ограничаването от 40 км на влизане в село Самораново в посока Дупница водачът на аудито Емил Иванов от Дупница се движел минимум със 150 км в час, разяснява таксиметровият водач, в чийто гараж се е забил автомобилът, оповестява struma.bg.

Шофьорът на аудито не съумял да вземе завоя за влизане в селото. Съборил част от оградната мрежа, минал близо 100 м с висока скорост през имот, като по пътя му изпадали елементи от автомобила, минал през шубраци и дървета и се забил във врата на гараж.

От удара във вратата автомобилът отскача, продължава полета още няколко метра и се стопира в стена на гаража, благосъстоятелност на таксиметровия водач Иван Н. Част от стената пада върху таксито, което в този миг било в гаража.

Таксиметровият водач съобщи: “В събота към 4 часа фамилията ми беше събудено от мощен звук от удар в стена.

Станахме и видяхме “Ауди”, влезнало с предната част в гаража. Шофьорът беше младо момче.

Таксито ми в гаража е леко потърпевшо, ще се наложи да заплащам за изчукване на ламарините.

Откакто пренасочиха придвижването поради ремонта на Самоковско шосе през селата, по пътя около дома ми прехвърчат коли, никой не се преценява със знака, подложен при започване на селото, за ограничаване от 40 км”.

На мястото на случая са пристигнали служители на реда от КАТ-Пътна полиция, които тествали с дрегер водача на аудито. Устройството отчело 1,34 промила алкохол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР