19 дни след смъртта на фризьорката Милена Шишкова заподозреният убиец

...
19 дни след смъртта на фризьорката Милена Шишкова заподозреният убиец
Коментари Харесай

Чане разбил вила край Долна Баня. Изкъпал се, взел храна и пак изчезнал

19 дни след гибелта на фризьорката Милена Шишкова обвиненият палач Стоян Зайков-Чане е жив и се укрива в региона на Костенец. В това са безапелационни участниците в следствието на двете убийства в града, заяви TrafficNews.

``
реклама

През почивните дни полицията е стигнала до диря за Чане. Семейство е подало сигнал, че е намерило разрушена вилата си, която се намира при почивна станция Долна Баня в местността " Свети Спас ".

Откраднати са консерви и суха храна, както и три одеала. Ползвана била и банята. Полицейското куче разпознало следи точно от Зайков.

Роми от махалата в Долна Баня също подали сигнал, че са видели Чане. Дори се похвалили, че са се пробвали да го заловен, само че той избягал. В региона на Долна Баня има няколко почивни станции, както и база на Министерство на вътрешните работи.

Кучета са разкрили следи и във вили до Костенец, което дефинитивно убедило полицията, че Чане се крие в региона, който познава най-добре и преди време е бил неосезаем с месеци.

Доказателствата на този стадий сочат, че убийството на Милена, от която Стоян има наследник, е планувано, а не в миг на яд. 38-годишната жена беше открита убита на 19 май.

Последната версия, която се появи е, че по случая с убитата жена са забъркани и опиати. По непотвърдена информация в дома на Милена е намерено съществено количество хероин.

Самата тя признавала единствено, че пуши " радостни цигари ". Направената експертиза след гибелта на фризьорката обаче била безапелационна, че тя не е взимала опиати, съобщи  TrafficNews.

Дали Зайков е възнамерявал и второто ликвидиране на неговия комшия и братовчед Валентин Петров, към момента няма отговор от криминалистите.

Издирването на Чане буксува повече от половин месец, а до момента той е неоткриваем. Подозренията са, че той има помагачи и е добре осведомен за дейностите на полицията. За залавянето му бяха ангажирани с изключение на редови служители на реда и екипи от всички профилирани елементи на Министерство на вътрешните работи, дронове и хеликоптер. Операцията погълна и сериозен финансов запас, само че към този момент резултат няма.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР