18-месеца, след като се нанесоха в имение за 11 млн.

...
18-месеца, след като се нанесоха в имение за 11 млн.
Коментари Харесай

Край! Голяма промяна за Хари и Меган, какво решиха?

18-месеца, откакто се нанесоха в имение за 11 млн. лири в Калифорния, принц Хари и брачната половинка му Меган желаят да се преселят на ново място. Те споделят, че по никакъв начин не се усещат на седмото небе там и избират да имат нов " адрес ".

Херцогът и херцогинята на Съсекс купиха първокласния дом в Монтесито - регион на окръг Санта Барбара, прочут със своите уединени частни имения - като място, уместно за развъждане на деца. Те са родители на Арчи, който е на две годинки, и Лилибет, която към този момент е на шест месеца. Говори се, че Хари и Меган към този момент не са във екстаз от просторния дом, който населяват - девет спални, фитнес зала, плувен басейн и тенис корт. Не им допадало местоположението му в първокласния квартал, макар че разполагат с съвсем 7,5 акра земя, заобиколена от борови и кипарисови дървета.

Меган и Хари желали да останат в квартала, само че на друго място. Източник споделя, че двойката е почнала да прави изследвания да купи друга къща в региона. Имението им няма да се продава свободно, а с частни предложения и ще се демонстрира единствено на хора, които са съществени купувачи.

Твърди се, че херцозите харесват самия Монтесито, в който живеят телевизионерките Опра Уинфри и Елън Дедженерис, както и холивудски звезди като Том Круз.

37-годишният Хари и 40-годишната Меган зарязаха своята английска резиденция " Frogmore Cottage ", в кралското имение Уиндзор, поради Калифорния, където се реалокираха през март 2020 година " Frogmore " в този момент се употребява от братовчедката на Хари, принцеса Юджийн и брачна половинка й Джак Бруксбанк, които се снабдиха с първа рожба предишния февруари.

Мега и Хари купиха парцела в Съединени американски щати от Сергей Гришин през юни 2020 година Руският предприемач го придобил през 2009 година за близо 19 милиона паунда.

Освен деветте спални, домът разполага с 16 бани, чайна и частна детска площадка. Има също библиотека, офис, СПА център със суха и мокра сауна, киносалон, зала за игри, винарска маза и гараж за пет коли.

На територията има розови градини и обособена къща за посетители с две спални и две бани. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР