18-годишният юношески национал на ЦСКА-Сф Митко Митков по всяка вероятност

...
18-годишният юношески национал на ЦСКА-Сф Митко Митков по всяка вероятност
Коментари Харесай

Митков титуляр в Подгорица след гола срещу Етър

18-годишният младежки национал на ЦСКА-Сф Митко Митков по всяка възможност ще бъде титуляр в реванша против черногорския Титоград от първия прелиминарен кръг на Лига Европа. " Червените " завоюваха с 4:0 предишния вторник и на следващия ден от 20.30 ч. им следва протоколно посещение в Подгорица, а в идващия кръг ги чака хърватският Осиек. В петък вечер обаче възпитаниците на Добри Митов изненадващо стигнаха единствено до 2:2 на старта на шампионата с Етър. В този мач изгря звездата на Митков, който размени Греъм Кери в 69-ата минута и единствено 4 по-късно с топовен шут от над 30 метра с левия крайник вкара за 2:1. Стадион " Българска войска " избухна и стартира непринудено да скандира името на гения от Червен бряг. Първото попадение за " алените " бе дело на Али Соу (4) от дузпа, а на два пъти за " виолетовите " изравняваше Даниел Младенов (57, 78).

" Футболистите демонстрираха по какъв начин не би трябвало да се играе футбол и да се влиза в мача. С сходна игра не се печелят мачове. Когато на терена няма дисциплинираност, няма и победи. Не знам за какво играчите играха по този метод ", разгласи един треньорите Люпко Петрович.

Тимът от " Армията " отпътува през днешния ден към обед за Черна гора, като делегацията ще води персонално от шефа Гриша Ганчев. Междувременно клубното управление опитва да пласира още един футболист в елита на Съединени американски щати. Десният бек Иван Турицов, който лекува травма, е привлякъл вниманието на скаутите на Лос Анджелис Галакси със мощните си игри напролет. Вероятността да се стигне до договорка е сериозна. Клубът, чиято сегашна суперзвезда е Златан Ибрахимович, върви втори в Западната конференция на Мейджър Лийг Сокър и сигурно ще играе в плейофите за купата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР