18-годишен е обрал дядо на 70 г. в шуменското село

...
18-годишен е обрал дядо на 70 г. в шуменското село
Коментари Харесай

18-годишен обра дядо, докато уж помагал за домакинството


18-годишен е обрал дядо на 70 година в шуменското село Върбяне, оповестиха от регионалната полиция. В следобедните часове на 31 юли 70-годишният се обадил на кварталния служител на реда и му съобщил, че от жилището му липсват 100 лева По думите на Х.А. сумата изчезнала за времето от 12 часа на 30 юли до следобедните часове на идващия ден.

На място отишъл младши полицейския контрольор, който обслужва региона. Дадените пред служителя на реда пояснения помогнали за разплитане на случая. Следите водели към И.Х., локален 18-годишен гражданин, който е бил арестуван и разпитан.

Станало ясно, че до момента в който му помагал в домакинската работа, употребявал невниманието на 70-годишния мъж, и му свил парите, които били в жилището.

По случая е регистриран заявителски материал и работата продължава.

В същото време от полицията оповестиха, че са открили и нелегално включване към ел. мрежата в Шумен. Случаят е засечен при инспекция през вчерашния ден следобяд.

Служители на електроразпределителното сдружение и полицейски чиновници открили, че благодарение на проводник, подложен в електрическо табло незнаен се прикачил нелегално към мрежата на ул. „ Васил Друмев “ в града. Образувано е досъдебно произвеждане. novini.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР