18-десетгодишният украински баскетболист Артьом Козаченко почина в болница след наранявания,

...
18-десетгодишният украински баскетболист Артьом Козаченко почина в болница след наранявания,
Коментари Харесай

Още един украински баскетболист почина след нападение на улицата в Германия

18-десетгодишният украински баскетболист Артьом Козаченко умря в болница след пострадвания, получени след нахлуване в Германия, оповестиха от пресслужбата на немския клуб ART Джайънтс (Дюселдорф), за който той играе.

На 12 февруари стана известно за гибелта на неговия съотборник, 17-годишният украинец Владимир Ермаков. Спортистите са били нападнати в град Оберхаузен на 10 февруари. Единият е умрял на място, другият е откаран в реанимация.

" От момента на случая Козаченко беше в реанимация в болничното заведение. За страдание, през последните няколко дни положението му внезапно се утежни и по тази причина лекарите не можаха да създадат нищо ", се споделя в изказване на клуба.

По данни на полицията, нападението е станало вследствие на свада сред спортистите и група младежи. Основният обвинен е 15-годишен немски жител от турски генезис. Смята се, че точно той е направил намушкванията с нож.

Сред другите обвинени са 14-годишен немски жител от гръцки генезис и двама сирийци на възраст сред 14 и 15 години. Всички те са арестувани.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР