18 935 спортни дрехи, чанти и маратонки с надписи и

...
18 935 спортни дрехи, чанти и маратонки с надписи и
Коментари Харесай

18 935 „маркови“ дрехи, чанти и маратонки задържаха на ГКПП Дунав мост 2

18 935 спортни облекла, чанти и маратонки с надписи и лога на предпазени световноизвестни търговски марки задържаха митнически чиновници на Търговско дружество Митница Русе в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин - Калафат

На 03.05.2022г. към 04:00 часа митнически чиновници стопират за инспекция региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост 2 товарна комбинация с влекач и полуремарке, пътуваща от Турция за Нидерландия.

Водачът е заявил, че транспортира текстилни произведения, само че при осъществената щателна митническа инспекция митническите инспектори откриват, че в транспортираните кашони има разнородни продукти - текстилни и други произведения с логото на разнообразни предпазени търговски марки.

Открити са общо 18 935 спортни облекла, чанти и маратонки с надписи и лога на предпазени световноизвестни спортни и първокласни търговски марки.

Стоката е арестувана заради подозрение, че се транспортира в нарушаване на Регламент 608/2013 по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност.

За случая следва да бъдат известени представители на притежателите на комерсиалните марки.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР