1707 души починаха от COVID-19 в САЩ за 24 часа.

...
1707 души починаха от COVID-19 в САЩ за 24 часа.
Коментари Харесай

1707 починали от COVID-19 в САЩ за 24 часа, Ню Йорк затваря всички обществени училища |

1707 души починаха от COVID-19 в Съединени американски щати за 24 часа. Това е най-големият брой на смъртните случаи, предадоха международните организации. Новозаразените регистрирани за денонощие са 161 900.

От началото на пандемията в Съединени американски щати са регистрирани 11,3 милиона заразявания. Страната е преди всичко в света по брой смъртни случаи и заразявания от ковид.

Пациентите в лечебните заведения също са доста и това подлага на голям напън здравните заведения в някои региони.

Много тежко е обиден Ню Йорк. Градската администрация затваря всички публични учебни заведения там от през днешния ден. Втората вълна на вируса стартира в града, преди той да се е възстановил от опустошителната първа напролет, когато той се трансформира в международен епицентър на пандемията, написа The New York Times. Затварянето на учебните заведения ще заасегне 1.1 милиона възпитаници и родителите им, 1800 учебни заведения.

Сериозно наранени са още южните и западните щати, само че сегашната вълна обгръща цялата страна. Значително разпространяване на вируса има в щати от Средния запад като Северна и Южна Дакота, Небраска и Айова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР