17 са огнищата на коронавирус в София, обстановката като цяло

...
17 са огнищата на коронавирус в София, обстановката като цяло
Коментари Харесай

17 са огнищата на коронавирус в София

17 са огнищата на ковид в София , ситуацията като цяло е предвидима и спокойна, няма огромни изненади . Броят на записаните случаи в столицата надвиши 6000 души . 7 души са приети в болница през последното денонощие, разяснява пред Българска национална телевизия доктор Данчо Пенчев, шеф на РЗИ-София.

Голям % от случаите са единствено преносители и с леки изявени клинични прояви , добави Пенчев. 455 медицински експерти в София са с открит ковид , като този % е стеснителен.

Предпазните дрехи са задоволително, само че има струпване на отмалялост измежду медиците и измежду тях както и измежду обществото имаше разпределяне , това към този момент дава отрицателен резултат , изясни той.

51 учебни заведения са наранени от ковид , под карантина са над 1500 възпитаници , като съвсем няма клинични изяви при тях.

Д-р Данчо Пенчев предизвести за растеж на подправени сигнали , като доста хора получават позвънявания от прикрит номер и им се оповестява, че са с позитивна проба .

Решението за стягане на ограниченията е сложно и не се ангажира с позиция , вирусът няма работно време и няма потребност от налагането на вечерен час , смята той.
 Нов антирекорд: 516 инфектирани с ковид
Нов антирекорд: 516 инфектирани с ковид

7 души са починали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР