17-годишно момиче от Невада е арестувано по обвинения, включващи убийство,

...
17-годишно момиче от Невада е арестувано по обвинения, включващи убийство,
Коментари Харесай

Твърди се, че тийнейджърка от Невада е казала, че „не може да контролира желанието си да убива“, след като е убила баща, брат

17-годишно момиче от Невада е задържано по обвинявания, включващи ликвидиране, откакто се е обадила в полицията в Рино и сподели, че е простреляла смъртоносно татко си и по-малкия си брат, тъй като „ не можеше да управлява желанието си да убие някого “, се твърди в правосъдните документи.

Инцидентът се е случил в петък следобяд, съгласно към изказване за евентуална причина, подадено по случая и получено от филиала на NBC KRNV от Рино.

Съсед се обадил в полицията към 16:11 ч. и съобщил, че чул изстрели, а по-късно към 16:14ч. различен човек се обади в полицията и сподели: „ Застрелях татко си “, последвано от „ Застрелях брат си “, се споделя в документа.

Тийнейджърката сподели на диспечерите, че е била на открито и е изпуснала револвер, Walther PPS, вътре в дома, съгласно изказването за евентуалната причина.

Попитан за какво е застреляла хората, обаждащият се сподели: „ Просто не можех да управлявам желанието да убия някой, ” съгласно документа.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР