17-годишният Йоан Бауренски е част от групата на ЦСКА за

...
17-годишният Йоан Бауренски е част от групата на ЦСКА за
Коментари Харесай

Талант на ЦСКА: За мен е чест да се готвя с първия отбор

17-годишният Йоан Бауренски е част от групата на ЦСКА за лагера в Испания и даже направи своя всекидневен дебют с " алената " фланелка по време на контролата с Академия Пушкаш.

Ето какво показа младокът след инспекцията:

" Дадоха ми опция да направя своя първи всекидневен дебют против Пушкаш и когато влязох на терена имах леко терзание, само че мисля че това е обикновено, защото ми беше за първи път. Чувството е неописуемо.
 ЦСКА загуби от Академия Пушкаш с 1:3
ЦСКА почервеня от позор против Академия Пушкаш

Мауридеш пропусна мача, завърши прехвърлянето си в Рапид (Виена)

За първи път получих късмет да се сготвям с първия тим и това е огромна чест за мен, тъй като доста обичам този тим. От дребен съм почитател на ЦСКА. Ходех на мачове с татко ми и с другари в Сектор " Г ".

Това е огромна опция да натрупвам опит с такива футболисти - като Бодуров, Манолев и всички играчи от тима, те доста ми оказват помощ. Говорят ми, демонстрират ми извършения.

За първи път усетих и разликата сред младежки и мъжки футбол. Професионалния се играе доста по-бързо, има повече единоборства. Футболистите са физически по-здрави. Това, което доста ми хареса е, че по едно и също време с тежките тренировки, има и атмосфера. Още в първия ми ден, когато влязох в съблекалнята, Тиаго ме видя и ми измисли прякора " Хорейшио " ", показа юношата на " алените ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР