17-годишният Фабиан М. бе намерен мъртъв в швейцарска клиника за

...
17-годишният Фабиан М. бе намерен мъртъв в швейцарска клиника за
Коментари Харесай

Тийнейджър с тегло близо 300 килограма се наяде до смърт в клиника за отслабване и почина


17-годишният Фабиан М. бе открит мъртъв в швейцарска клиника за намаляване, престоят в която излиза близо 18 000 $ на месец. Според детективите, юношата, който е тежал 280 кг, се е натъпкал с храна и се е задушил под тежестта на личното си тяло.   Тялото на 17-годишния юноша е било открито на пода в стаята му - той е паднал от стола и се е задушил под личното си тегло.

Полицаите са съумели да изяснят, че юношата непрекъснато е нарушавал хранителния си режим и е получавал неразрешени от лекарите храни - пица, пилешки крилца и бургери са му били доставяно до вратата на клиниката. В резултат по време на пребиваването си в лечебното заведение Фабиан освен, че не измършавял, само че и качил спомагателни килограми, написа в. " Дейли Мейл ".   Сестрата на Фабиан Даяна описа, че юношата от ранно детство е страдал от преяждане.

Близките несполучливо са се опитвали да го изолират от храната и се обърнали към швейцарската клиника с вярата за квалифицирана помощ от страна на експертите. Даяна е уверена, че точно личният състав на клиниката е отговорен за гибелта на брат ѝ: по време на последната среща с майка им юношата се оплаквал от неприятно здраве, само че медицинските сестри не желали да извикат спешна помощ. В момента тече следствие на трагичния случай.   



БЛИЦ
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР