17-годишната Лола Шийн, която е дъщеря на бившата звездна двойка

...
17-годишната Лола Шийн, която е дъщеря на бившата звездна двойка
Коментари Харесай

17-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс катастрофира - баща ѝ твърди, че бившето ѝ гадже е шофирало

17-годишната Лола Шийн, която е щерка на някогашната звездна двойка - Чарли Шийн и Денис Ричардс, попадна в автомобилна злополука през миналия вторник, до момента в който с нея са пътували още трима малолетни, научихме от The Sun. Баща по-късно пък разгласи, че бившето към този момент гадже на Лола я е натопило, до момента в който самичък е карал автомобила.

Около среднощ в полицията постъпва сигнал, че Volkswagen изхвърча от пътя в планината Санта Моника. На място идват незабавни екипи, които откриват, че група от четири деца са изпаднали в потрес край автомобила, до момента в който са висели от банкета. Експерти настояват, че са имали шанс, тъй като колата е можела да се търколи надолу по ската. За благополучие, всички в колата са били невредими, като единствено Лола Шийн се е оплакала от главоболие, само че без забележими пострадвания. Униформените откриват след показанията на участниците, че точно тя е карала персоналния си автомобил.

Днес обаче в Twitter Чарли Шийн написа, че в действителност лидер на транспортното средство е бил „ към този момент бившето ѝ гадже - Уил Торанс “. Той го оприличи на „ сантиментален страхливец “, тъй като не е поискал да поеме отговорност за дейностите си, откакто останалите са го молили да понижи скоростта.

setting the record straight; my daughter Lola
was NOT driving and it was her now EX boyfriend Will Torrance
a 16 yr old with no license and only a permit.
He lied to the police
like the pathetic coward
that he is.

he blatantly ignored every terrified plea to slow down.
©
— Charlie Sheen (@charliesheen)

В Съединени американски щати правото на шофьорска брошура е измежду най-либералните в света, въпреки постоянно тинейджъри да попадат в сходни произшествия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР