17-годишна девойка от Хасково е била отвлечена край Пловдив, а

...
17-годишна девойка от Хасково е била отвлечена край Пловдив, а
Коментари Харесай

19-годишен с Porsche отвлече тийнейджърка

17-годишна госпожица от Хасково е била отвлечена край Пловдив, а по-късно върната от похитителите, заяви TrafficNews.bg.

Екшънът е станал на пътя Пловдив - Хасково в неделя следобяд. Тийнейджърката пътувала дружно с по-голямата си сестра с BMW. Малко откакто излезли от Пловдив, автомобилът им бил настигнат от "Порше Панамера ", ръководен от 19-годишния Узай А. Той засякъл пътя на немската кола и лидерката била принудена да спре, с цел да не се блъснат. Узай измъкнал от BMW-то по-малкото момиче и я принудил да се качи в колата му. След това потеглил към Хасково.

Междувременно сестра й позвънила на тел. 112 и съобщила за похищението. Двайсетина минути по-късно отвлеченото момиче било освободено и свалено на автосалон край Поповица. Полицейски патрул спрял поршето покрай Първомай и униформените свалили Узай и спътника му. Младежът бил арестуван за 24 часа в районното до изясняване на случая.

Причината за похищението евентуално е неизяснени персонални връзки сред младежите. Случаят се следи от Окръжна - прокуратура - Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР