17-годишен младеж от Столипиново е приет в болница с огнестрелна

...
17-годишен младеж от Столипиново е приет в болница с огнестрелна
Коментари Харесай

17-годишен се гръмна с пистолет, намерил го на улицата в Столипиново

17-годишен юноша от Столипиново е признат в болница с огнестрелна рана в корема, написа TrafficNews.bg. Инцидентът е станал в събота вечерта на ул. " Градина ". Тийнейджърът е постъпил в Спешното на УМБАЛ " Свети Георги " към 21.30 часа, като е декларирал на лекарите, че самичък се е наранил. По-късно, при разпита, той е обяснил на служителите на реда че е намерил на улицата газов револвер и до момента в който го разглеждал, създал изстрел. След това изхвърлил оръжието.
Раненото момче е без заплаха за живота, при интервенцията лекарите извадили от корема му пластмасова сачма. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 127 от Наказателен кодекс.
Преди два месеца в квартала имаше различен случай със пукотевица с пневматично оръжие. Пострадалият 34-годишен пловдивчанин е разговарял със собствен родственик на улицата, когато се чула стрелба, а мъжът се хванал за ръката. Близки на простреляния незабавно го отвели в болница.
След обзор медиците открили, че ръката на пловдивчанина е счупена. Наложила се незабавна интервенция. Пловдивчанинът е без заплаха за живота. Човекът е бил прострелян с мощно пневматично оръжие.
Продажбата на пневматично оръжие е свободна, макар че част от оръжията с които се търгува, са много мощни и могат да причинят съществени последици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР