168 ЧасаОхранителна камеравероятно е снимала целия екшън,разследват пиянски скандалДете на

...
168 ЧасаОхранителна камеравероятно е снимала целия екшън,разследват пиянски скандалДете на
Коментари Харесай

Дете намери 43-годишен строител, пребит до смърт в столична градинка. Охранителна камера вероятно е снимала целия екшън, разследват пиянски скандал

168 Часа

Охранителна камеравероятно е снимала целия екшън,разследват разгулен скандалДете на 13 година е намерило натрупа на 43-годишния строителен служащ, който беше погубен в нощта против неделя в София,

 

Дете на 13 година е намерило натрупа на 43-годишния строителен служащ, който беше погубен в нощта против неделя в София, научи “24 часа ”.

Хлапето тръгнало рано от у дома, с цел да разноски фамилното куче в кв. “Изток ” - малко след 7 сутринта в неделя. Отишло в дребния парк до канала на ул. “Тинтява ”, напълно покрай постройката на Пътна полиция. Тичайки сред пейките, внезапно кучето почнало да лае мощно и да подскача. Отвело стопанина си до пейки наоколо. Детето изтръпнало от смут, когато видяло, че там лежи оцапан с кръв мъртвец на мъж. Веднага извикало майка си. Жената пристигнала след минути и забелязала, че главата на индивида е окървавена. Обадила се в полицията. На мястото незабавно пристигнали криминалисти. Убитият бил облечен с облекла на строителен служащ. Още първичният оглед посочил, че е удрян по главата с корав предмет и е умрял от тежка черепно-мозъчна контузия. Близо до натрупа е открито и “оръжието ”, с което е премахнат - дървен прът, сходен на тези, които държат фиданките изправени.

У него са открити документите му за идентичност и дребна сума пари. Това изключило версията за обир. Справка посочила, че жертвата е престъпно проявен мъж. Имал регистрация за обири и за шофиране след приложимост на алкохол. Иначе бил общ служащ на градеж наоколо. Разпитани са негови сътрудници от бригадата, както и локалните безделници и клошари, с които може да се е скарал до момента в който е пил алкохол в парка измежду нощ.

Точно на два-три метра от мястото на престъплението има охранителна камера, която е ориентирана към пейките, сред които е открит убитият. Записите са конфискувани от полицията.

Жена от квартала описа пред “24 часа ”, че предходната вечер е видяла подозрителен и нападателен мъж, който вървял нервно по улица наоколо.

 

Цялата обява Тук

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР