16-годишно момиче е подала иск срещу местния училищен район, заявявайки,

...
16-годишно момиче е подала иск срещу местния училищен район, заявявайки,
Коментари Харесай

16-годишно момиче беше жестоко пребито в гимназия Болдуин Парк. Охранител е обвинен, че е наблюдавал

16-годишно момиче е подала иск против локалния учебен регион, заявявайки, че е била брутално нападната пред кабинка в банята, до момента в който други възпитаници – и охранител – са следили и снимано.

Момичето, чието име не е посочено, е било нападнато, до момента в който излизало от кабинка за баня в гимназията Болдуин Парк на 18 октомври, съгласно видеозапис и уведомление за иск, подадено против Baldwin Park Unified School District. Искът, който нормално предшества завеждането на дело, беше обявен за първи път от Fox LA.

„ Безопасността на нашите възпитаници е най-високият приоритет на окръга “, сподели в изказване представител на учебен окръг. „ Не можем да разясняваме повече евентуални правосъдни разногласия. “

В секундата, в която ученичката излиза от сергията, друго момиче стартира да я удря с юмруци и да я дърпа за косата, до момента в който жертвата се пробва да се отбрани, демонстрира видео. Атаката продължава към половин минута, до момента в който други възпитаници гледат и записват от външната страна на банята. Тя е с разкървавен и строшен нос. Адвокатите на момичето настояват, че във видеото може да се види по какъв начин охранител гледа борбата и се усмихва.

Прочетете повече: Еврейски родители приканват за отбрана, сензитивност към децата си в учебните заведения в Лос Анджелис

< p> Брайън Клейпул, юристът на момичето, твърди, че охранител на учебното заведение е бил измежду тези, които са следили и подбуждали насилието.

„ Този ​​пазач е разрешил на момчета и девойки да влязат в банята за девойки и да бъдат фенове на борба в UFC ", сподели Клейпул. „ Фактът, че този охранител е подкрепил и подбудил тази засада против моя клиент и е извлякъл наслаждение от гледането, е заслужен за жалост, безчовечен и граничи с закононарушение. “

Клейпул добави, че е шанс, че момичето не е претърпяло спомагателни пострадвания.

„ Тя можеше да почине в тази борба. Жертвата можеше да падне и да си удари главата и да почине “, сподели той.

След като насилието завърши, момичето се обади на майка си, който подал сигнал в полицията. Момичето беше прието в болница.

„ Когато майката на ищеца дойде в учебното заведение, тя отиде напряко в офиса. Училищната администрация и чиновниците в офиса даже не знаеха, че ищецът е бил атакуван “, гласи известието за желае.

Прочетете още: Двама учители в държавно чартърно учебно заведение пуснати в отпуск поради „ урок за геноцида в Палестина “

Клейпул се обади на окръг Лос Анджелис. адв. George Gascón да повдигне обвинявания против охранителя за „ принос към престъпността на малолетно лице “.

Ученикът, атакуван във видеото, се отдръпна от учебното заведение след случая и търси пренасяне в различен учебен регион, Клейпул сподели.

„ Като майка съм в действителност смутена и загрижена. Как мога да продължа да адресирам щерка си на учебно заведение, без да се тормозя, че нещо ще й се случи? “ сподели Мария Фахардо, майката на момичето, пребито във видеото.

Регистрирайте се за Essential California за вести, функционалности и рекомендации от L.A. Times и отвън него във входящата ви поща шест дни в седмицата.

Тази история в началото се появи в Los Angeles Times.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР