16-годишно момче ще се изправи пред съда след серия кражби

...
16-годишно момче ще се изправи пред съда след серия кражби
Коментари Харесай

Изправят пред съда непълнолетен престъпник, плячкосвал наред от коли и магазини край Пловдив

16-годишно момче ще се изправи пред съда след серия обири в Кричим. Спрямо него е повдигнато обвиняване за похищенията, станали в границите на 1 година.

Тийнейджърът не посещавал учебно заведение и не работел. Той решил да прави обири от търговски обекти и коли в Кричим. Отнетите движимости продавал и по този метод си набавял пари за лични потребности. 16-годишният правил кражбите нощем, до момента в който родителите му спели, а той обикалял из града. За горепосочения интервал той лишил пари и движимости от два автомобила, от магазин за облекла втора ръка, от склад за строителни материали и вендинг автомат.

Установено е, че е откраднал мобилни телефони, пакетирани хранителни артикули, безалкохолни питиета, видеорегистратор, флашпамет и други, както и пари, всичко на обща стойност 1037 лв.. Момчето е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Обвинение е повдигнато и на още един апаш. 36-годишен е нахлул в непознат дом и го е обрал. След това е разрушил кола, от която е отмъкнал документи. Посегателството е станало на 6 септември в Скутаре.

Той минал около паркиран автомобил пред една от къщите и счупил стъклото на предната врата. От купето лишил борсета с 550 лв. и персонални документи. По-късно е бил открит от полицейските чиновници. И той е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР